Nyhetsbrev for forskning og innovasjon

Nyhetsbrev for forskning og innovasjon

Heia og velkommen til årets siste FoU-brev.

Det finner du her. (PDF, 5 MB)

 

Heia! Velkommen til et ferskt nyhetsbrev for forskning og utvikling. Nyhetsbrevet utvikles stadig, og jeg ønsker gjerne dine tilbakemeldinger på hvilke nyheter du savner. Har du noen tanker? Send meg en epost!

Les nyhetsbrevet her.  (PDF, 8 MB)

Velkommen til et ferskt nyhetsbrev for forskning og utvikling. Nyhetsbrevet utvikles stadig, og jeg ønsker gjerne dine tilbakemeldinger på hvilke nyheter du savner. Har du noen tanker? Send meg en epost!

 

 

Vi er tilbake på kontoret mens resten av Brussel har sommerferie. Det gir oss tid til å komme à jour, og ikke minst planlegge høsten.

En etterlengtet sommerferie nærmer seg med stormskritt, og dette er vårens siste nyhetsbrev. Det er full fart her nede med møter, seminarer og arrangement, men når juli setter inn, går tempoet nedover.

 17. mai i 26 varmegrader (NB. skryt) er overstått og med det kom EUs ambisiøse plan for selvforsynt og bærekraftig energi: REPowerEU.

Våren er i anmarsj selv om det var sludd i lufta og snø på bakken i Brussel i forrige uke.

Heia og velkommen til årets første utgave av FoU-brevet.

Det finner du her: FoU-brev januar-februar 2022 (PDF, 6 MB)

Med våren kommer lysere tider, og ikke minst muligheten for å kunne reise mellom Nord-Norge og Brussel igjen. Det betyr at vi vil være mer å se i Nord, men det betyr også at vi skal ta i mot flere spennende grupper i Brussel i løpet av våren.

 

 

Velkommen til årets siste utgave av FoU-brevet. Planlegging av neste år, fokus på mulighetene i Arktis og Year of Youth er noen av stikkordene for denne utgaven.

Du finner nyhetsbrevet som PDF her.  (PDF, 4 MB) 

Siden sist har det gått fra 0 til 100 i aktivitet, både i Brussel og i Nord-Norge, i takt med at man (for en stund) kunne møtes igjen. Nå er det igjen hjemmekontor for oss i Brussel, men det betyr ikke at tempoet går ned av den grunn.

Du finner nyhetsbrevet som PDF her: FoU-brev november 2021 (PDF, 8 MB) 

Til toppen