Nyhetsbrev for forskning og innovasjon

Nyhetsbrev for forskning og innovasjon

Våren går fortere enn man tror, og kalenderen viser allerede juni. Lansering av arbeidsprogrammene i Horisont Europa blir stadig utsatt, men det forventes at de kommer rundt samme tid som infodagene til programmet, som du kan lese mer om lengre ned.

Velkommen til årets påskelektyre! Månedens FoU-brev byr på nok en runde med nye strategier og arbeidsprogram fra EU. Tempoet i EU er høyt om dagen, og det grønne skiftet er fellesnevner for alt som skjer. Vi følger utviklingen og håper dere hjemme benytter ventetiden frem mot de første utlysningene godt.

Det nærmer seg påske, og den blir nok roligere enn håpet på, både her i Brussel og i Norge. Du finner derfor litt påskemoro nederst i nyhetsbrevet.

Årets første utgave av nyhetsbrevet vil bli ekstra langt, fordi vi ønsker fokusere litt ekstra på den nye programperioden som nå er i gang, med informasjon om muligheter i Horisont Europa og Erasmus+. Blant annet har vi funnet frem de lekkede utkastene til arbeidsprogrammene i forskningsprogrammet. Dette gir en unik mulighet til å se seg ut mulige utlysninger å søke på. Om man lurer på hvordan man søker, så har vi samlet en liste med arrangementer relatert til Horisont Europa introduksjonskurs til Horisont Europa

Til toppen