OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nordnorske Europadager 2024

Nordnorske Europadager 2024

Årets Nordnorske Europadager vil bestå av tre begivenhetsrike dager som skal fokusere på framtida i nord, skape engasjement og heve kunnskapsnivået med en europeisk rød tråd gjennom det hele. Det vil være ulike workshops, seminarer og debatter med mål om å gi faglig påfyll om EU og skape engasjement og interesse for å bedre utnytte mulighetene som EØS-avtalen gir.

Gjennom Nordnorske Europadager ønsker vi å vekke engasjement for Europa og mulighetene som finnes for nordnorske aktører her på kontinentet. Handlingsrommet i EU er på langt nær utfylt, og store endringer i EUs politiske ambisjoner gjør at Europa og EU er og blir viktigere for regionen i årene fremover. Det åpner for at Nord-Norge kan ta enda større plass enn vi gjør i dag. Men for å komme dit trenger vi mer kunnskap og kompetanse om mulighetene som finnes.

Hva, når?

Arrangementet er spredt over tre dager i tre nordnorske byer og har som mål å skape engasjement, heve kunnskapsnivået og fokusere på fremtida i nord.  Det hele skjer i Narvik 24. oktober, i Tromsø 29. oktober og i Vadsø 31. oktober.

Program og påmelding

Påmelding vil åpnes opp etter sommeren, og vi vil også publiserer programmene for hver enkelt konferanse her fortløpende. 

Kontakt

Vil du ha mer informasjon om Nordnorske Europadager? Send epost til kirsti@northnorway.org og janni@northnorway.org. 

Artikkelliste