Aktuelt NorthNorway

Fra naboer til samboere: Nord-Norge og Nord-Sverige flytter sammen i Brussel

Etter mange gode år i Avenue Palmerston 24, var tiden inne for å oppgradere både standard og størrelse på kontorlokalene våre. I slutten av mai ble flyttelasset kjørt den lille kilometeren til våre nye lokaler i Avenue des Arts 11. Med det sa vi farvel til det som har vært vårt "hjem" i godt over ti år.

De nye lokalene våre deler vi med våre nære venner og samarbeidspartner, North Sweden European Office. 

Etter å ha jobbet med prosjektet i over halvannet år, er det en stor glede å kunne skrive denne saken fra Nord-Norges nye base i Brussel.

For den som er, eller føler seg som, en lokalkjent i Brussel, befinner vi oss nå litt nærmere bysentrum, ikke langt unna EFTA sine lokaler i utkanten av "EU-kvartalet". Gangavstanden til Europaparlamentet er omtrent den samme som før, og Europakommisjonen og Norges Hus er en kjapp t-banestopp unna, for den som ikke vil ta spaserturen.

Gleder oss til å kunne åpne dørene for besøk

Bilde av kjøkkenetDirektør for Nord-Norges Europakontor, Nils Kristian Sørheim Nilsen, er utrolig glad over å endelig være på plass i de nye lokalene.

- Det å endelig være på plass i lokaler satt opp etter våre behov er helt fantastisk! Det som for noen måneder siden bare var et skall, er nå et funksjonelt, moderne kontor hvor vi har plass til å kunne utvikle oss i årene som kommer.

I de nye lokalene har vi arbeidsplass til de som trenger et sted å jobbe fra noen dager, eller som ønsker å hospitere hos oss. Vi har også et nytt konferanserom med plass til opp til 30 personer. Kontoret ser frem til å kunne ta imot nordnorske aktører i de nye lokalene igjen.

For mer informasjon, ta kontakt! brussel@northnorway.org

Til toppen