Skal jobbe for å vise Nord-Norge fra sin beste side

Skal jobbe for å vise Nord-Norge fra sin beste side

Klikk for stort bilde

Nord-Norges ferskeste representant, Mathias, satser på å erobre Twitter og Andreas er tilbake på kontoret som rådgiver. 

Bodøværingen Andreas Knutson blir rådgiver ved kontoret. Han jobbet som trainee ved kontoret fram til juni, og gleder seg til å begynne som rådgiver ved kontoret.  

– Til tross for koronasituasjonen så skjer det utrolig mye spennende i Brussel og trainee-stillingen ga definitivt mersmak. Nå ser jeg fram til å fortsette jobben med å følge kjente fagområder som smart spesialisering. Det blir også spennende å sette seg inn i transportområdet og å få et større ansvar knyttet til blant annet Arktis-politikken.  

Ny i Brussel

Mathias Kristiansen (27) har hatt sine første dager ved kontoret denne uka, og begynte denne mandagen. Han har bakgrunn fra NTNU, og ser fram til å ta fatt på arbeidet ved kontoret og erobre Twitter. 

Hva skal du jobbe med? 

– Det blir mye forskjellig. Jeg vil ha ansvar for å oppdatere nettsidene og sosiale medier. Jeg vil også ha fagområder som jeg følger med på, hvor jeg skal blant annet jobbe med kultur og naturressurser. Men jeg skal definitivt gjøre mitt beste for å få med meg så mye som mulig.  

Hva gleder du deg mest til? 

– Jeg ser veldig fram til å kunne hive meg med på en rekke ulike prosjekter og prøve nye ting, det er store muligheter for faglig og personlig utvikling ved kontoret. Samtidig blir det også veldig spennende å bo og jobbe i et nytt land, og å representere Nord-Norge i Brussel-bobla!

Hvordan merker dere pandemien i Brussel?

– Utenom at det er mindre fysiske møter, og begrenset hvor mange man kan møte samtidig så er det kanskje det at man må bruke ansiktsmaske i offentligheten som er mest merkbart. Det er jo en litt spesiell situasjon å begynne i ny jobb, men likevel er det mye utrolig spennende som skjer her i Brussel.