SAVE THE DATE: European week of Regions and Cities 2019

SAVE THE DATE: European week of Regions and Cities 2019

Klikk for stort bildeÅrets European Week of Regions and Cities (EWRC) går av stabelen 7-10 oktober i Brussel. Det er blitt klart at årets hovedtemaer vil bli; et grønnere Europa;  EUs fremtid og regionene; og byenes rolle og et Europa nærmere borgerne. 

EWRC er et firedagers årlig event, og blir i år arrangert for 17. gang. Det blir også lagt vekt på et smartere, et mer sammenkoblet og et mer sosialt integrert Europa.

Europas største arrangement for regioner

EWRC er samordnet av Europa-kommisjonen (DG REGIO) og den europeiske regionkomiteen. Mer enn 6000 deltakere, talere og journalister deltar hvert år i over 100 forskjellige workshops, utstillinger, debatter og nettverking.

Fjorårets satte EWRC ny rekord med over 6500 deltagere fra 79 land, hvor i overkant av 140 regioner og byer fra 30 land var partnere. Det er det største arrangementet for europeiske regioner, og de får en mulighet til å demonstrere sine løsninger og suksesshistorier for å skape arbeidsplasser og vekst. I tillegg får de mulighet til å belyse hvor viktig den lokale og regionale politikken er for Europa.

Mer informasjon om uka kommer fortløpende. Les mer om EWRC her.

Vil du bli partner i et event?

Skrevet av praktikant Johanne Lilleengen.