Møt kontorets nye rådgiver

Møt kontorets nye rådgiver

Klikk for stort bilde

 

Kiira har erfaring fra Arktisk Råds sekretariat, har bred europakunnskap og stor interesse for utviklingen i Arktis. 

Kiira Keski-Nirva (27) starter som rådgiver ved Nord-Norges Europakontor i januar. Hun har bodd i Brussel i to år der hun har jobbet ved det finske lobbyfirmaet Aula Europe der hun har hatt energi som hovedfelt. 

 

 

Kiira har erfaring fra norsk og internasjonalt arbeidsliv, både innen privat og offentlig sektor. I bunn har hun en mastergrad i statsvitenskap med fokus på EU, internasjonal politikk og kommunikasjon. Hun har også jobbet i ett år ved Arktisk Råds sekretariat i Tromsø.

 

 

Med bred europakunnskap og kjennskap til de politiske prosessene i EU-institusjonene, stor interesse og kunnskap om utviklingen i Arktis, vil Kiira nå arbeide for Nord-Norge sine interesser i EU-systemet.

 

For meg er Nord-Norge en veldig viktig inspirasjonskilde både profesjonelt og som privatperson. Kontorets budskap er en blanding av Arktis og EU, noe som jeg tenker er veldig spennende. 

 

 

Kontoret gleder seg til å få Kiira med på laget, spesielt inn mot et hektisk år som kommer.

 

- Året 2016 blir et travelt år i Brussel med mange initiativer relevant for Nord-Norge, med tanke på for eksempel energi, miljø og det indre marked. Jeg ser fram til å samarbeide med eiere og partnere for å kartlegge og utnytte nye muligheter for regionen. I tillegg gleder jeg meg veldig mye til å jobbe med Arktiske spørsmål i EU.

 

 

 

Nord-Norges Europakontor tar nå juleferie. Vi vil takke for året som har vært og ønsker alle en riktig god jul!