Invitasjon til seminar om Nordland og EU

Invitasjon til seminar om Nordland og EU

Klikk for stort bilde

Nordland og EU, ny programperiode, nye muligheter. Nordland fylkeskommune inviterer til seminar der vi retter søkelyset mot noe av det vi har i vente i neste programperiode.

Seminaret holdes på flymuseet tirsdag 21.oktober fra 0830-1600. Lunsj inngår. Det er ingen deltakeravgift.

 

Temaene på seminaret er EUs arktiske politikk sett fra Nord-Norges Brusselkontor, forskningsprogrammet Horisont 2020, de nye Interreg-programmene, Innovasjon Norges tjenester, og utdannings og mobilitetsprogrammet Erasmus+.

 

Hvorfor delta i EU-prosjekter?

  • EU-prosjekter er en viktig finanseringsmulighet for strategisk prosjekter "ute" som kompletter det en aktør gjør "hjemme".
  • Internasjonalisering betyr i denne sammenheng læring og erfaring av hva som er beste praksis, samt mulighet for å finne nye løsninger og lansere felles produkter/tjenester.
  • Deltakelse øker den internasjonale kompetanse, og vi ser at det gir mersmak! Organisasjonen deltar ikke bare i å realisere felles prosjektmål og dermed til egen utvikling, men det gir egenprofilering på en positiv måte.

 

På seminaret vil det bli presentert et konkret eksempel med erfaring fra å være lead partner i et Interreg prosjekt.

 

Norske partnere i Interreg kan få 50% av prosjektkostnaden dekket av programmet. Nfk vil holde innlegg om hvordan man kan sette sammen den resterende medfinanisering.  

 

Det blir tid for mingling, spørsmål og dialog med panel.

 

73 personer er påmeldt, men det er enda ledige plasser! Benytt sjansen!


Påmelding og program for seminaret 

Publisert av Linda Charlotte Gjerstad. Sist endret 21.10.2014