Interessert i å lykkes med Horisont 2020-søknaden? Delta på workshop i Bodø under High North Dialogue!

Interessert i å lykkes med Horisont 2020-søknaden? Delta på workshop i Bodø under High North Dialogue!

Klikk for stort bildeFoto: High North CentreInformasjon om Horisont 2020, de gode eksemplene fra de som har lykkes med søknadene sine, og muligheter for nordnorsk støtte fra Brussel er tema når Nord-Norges Europakontor arrangerer workshop i Bodø onsdag 3 april. 

Nord-Norges Europakontor arrangerer workshop i hvordan "booste" forskning og innovasjon i det høye nord. Workshopen er et side-event til High North Dialogue, som arrangeres i Bodø 3. og 4. april 2019.

Målet er å tilby en læringsarena om mulighetene som finnes i EU når det kommer til forskningsprosjekter. Ved å dele de gode eksemplene og gi mulighet for å stille spørsmål til prosjekter som har lykkes å få gjennomslag på søknaden, er håpet å øke antallet søknader til Horisont 2020 i fremtiden.

Bente Bakos fra Norges forskningsråd skal introdusere Horisont 2020 og hva NFR kan bidra med, før de gode eksemplene skal få slippe til. Nhien Nguyen fra Nordlandsforskning skal presentere de tre Horisont 2020-prosjektene hun er involvert i og dele sin erfaring med å jobbe med Horisont 2020-prosjekter.

Nils Kristian Sørheim Nilsen ved Nord-Norges Europakontor vil også snakke om hvordan kontoret kan bidra i arbeidet opp mot et Horisont 2020-prosjekt.

Det er plass til 25 stk. på workshopen, så meld deg på raskt!

Registrer deg ved å sende epost til tina@northnorway.org