EU-seminar for de tilreisende under Open Days i Brussel

EU-seminar for de tilreisende under Open Days i Brussel

Klikk for stort bilde

De norske regionkontorene samarbeider om å tilby dette seminaret, som fokuserer på viktige verktøy og tema i EU med relevans for Norge.

RegioNor-arrangementet har utviklet seg til å bli en årlig favoritt blant våre medlemmer og har høstet god omtale fra seminardeltakere flere år på rad.

 

Seminaret holdes på Norway House mandag 12. oktober fra kl. 09.00 – 14-00.

 

Dagen er ment som en introduksjon til de andre seminarene som holdes under Open Days i Brussel 12. – 15. oktober. På seminaret vil du blant annet få en innføring i sentrale begrep, EUs langtidsstrategier og EUs regionalpolitikk. I tillegg ønsker vi å belyse viktige tema i EU akkurat nå, som har betydning for Norge: Den nye Kommisjonen, med kommisjonspresident Jean Claude Juncker i spissen, har blant annet lagt fram forslaget om Energiunionen og forslaget om Den digitale agendaen for Europa. Vi vil også vise eksempler på hvordan din organisasjon kan nyttegjøre seg europeiske nettverk for regional utvikling. Regionskontorenes erfaringer fra deltakelse i Northern Sparsely Populated Areas (NSPA), European Regional Research and Innovation Network (ERRIN) og uformelle nettverk, vil formidles på seminaret.

 

Et tentativt program for seminaret finner du her


Meld deg på ved å bruke denne linken.

Fristen er for påmelding er torsdag 20. august. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på dette seminaret. Det gjelder å være tidlig ute!


Vi håper å se deg på Open Days 2015! Det offisielle programmet er snart klart, og det åpnes for registrering til workshops 8.juli.