EØS-midlene: Meld deg på infomøte i Tromsø

EØS-midlene: Meld deg på infomøte i Tromsø

Foto: ngonorway.org - Klikk for stort bildeFoto: ngonorway.orgVil du lære mer om EØS-midlene, og hvordan din organisasjon kan benytte seg av dem?

EØS-midlene gir norske organisasjoner og sivilsamfunn spennende muligheter til å delta i internasjonalt samarbeid og utveksle erfaringer med organisasjoner fra en rekke land i Europa.

Det er snart klart for en ny søknadsrunde. I den forbindelse inviterer Den norske Helsingforskomité til informasjonsmøte om EØS-midlene og de såkalte NGO-fondene. Sistnevnte er den delen av EØS-midlene som er rettet spesielt mot organisasjoner i sivilsamfunnet, slik som NGOer, lag og foreninger.

Møte i mars

Informasjonsmøtet vil finne sted i Tromsø den 6. mars. Møtet arrangeres i samarbeid med Kolarctic og Troms fylkeskommune, og vil finne sted på Fylkeshuset (Strandvegen 13) fra klokken 11.00-13.00.

Under møtene vil det bli gitt en introduksjon til EØS-midlene og informasjon om NGO-fondene. I tillegg gis det innsikt i hva slags muligheter dette gir for norske organisasjoner, hva bilateralt samarbeid innebærer, samt praktisk informasjon om hvordan man søker.

Les også: 146 millioner til grenseskridende samarbeid

Meld deg på

Møtet retter seg i hovedsak mot sivilsamfunnsorganisasjoner (NGOer, lag og foreninger), men vil også være av relevans for lokale myndigheter og andre samfunnsengasjerte.

Dette er en flott mulighet til å få finansiert et spennende og minnerikt prosjekt for din institusjon, og vi håper så mange som mulig i Nord-Norge vil fatte interesse.

Les også: Nordnorske aktører kan søke om støtte fra NORA